Category: Uncategorized

Category: Uncategorized

International Folklore Festival DUFLLA 2020
October 24, 2020 Uncategorized Admin

Që nga marsi i këtij viti Qeveria e Maqedonisë së Veriut vendosi për kufizime të lëvizjes së lirë dhe më shumë se dy muaj pati gjendje të jashtëzakonshme në vendin tonë. Pas një periudhe të gjatë masat filluan të zbuten por me protokolle të veçantë për sektore të ndryshme.Organizimet e koncerteve, festivaleve dhe evenimenteve të

Details
A word from the President of the Festival
February 26, 2020 Uncategorized Admin

It all starts in the summer of 2016. When the evening was lit by the beautiful sky beyond the green fields, and the light of the breeze of the DUFLLA source and the Vardar River captivated our senses. Nightingales announces that from today on, here in Rashche, ambassadors of folk art from around the world

Details
International Folklore Festival DUFLLA 2018
Image February 25, 2020 Uncategorized Admin

Të shtunën që lamë pas në Komunën e Sarajit më konkretisht në fshatit Rashçe ishte festë për mërgimtarët. Ansambli Duflla edhe këtë vit e mbajti manifestimin tradicional “Festa e Mërgimtarëve” nën moton Mirë se vini Mërgimtarë. Ky manifestim mbahet për të dytën herë me radhë në fshatin Rashçe dhe organizohet në shenjë respekti dhe mikpritjeje

Details