About us

History

The beginning of our festival is from 2016 and every year the number of spectators is increasing Read More

Traditional

In our festival presents traditional songs and dances, traditional games and cooking. Read More

Gallery

Here you can see photos and videos from past editions of our festival Read More

ONLINE APPLICATION

Groups, ensembles and individual artists can apply online by clicking HERE Read More

Editions

Latest Posts

 • International Folklore Festival DUFLLA 2020
  October 24, 2020 / Comments Off on International Folklore Festival DUFLLA 2020 / Uncategorized Që nga marsi i këtij viti Qeveria e Maqedonisë së Veriut vendosi për kufizime të lëvizjes së lirë dhe më shumë se dy muaj pati gjendje të jashtëzakonshme në vendin tonë. Pas një periudhe të gjatë masat filluan të zbuten por me protokolle të veçantë për sektore të ndryshme.Organizimet e koncerteve, festivaleve dhe evenimenteve të

  Details
 • A word from the President of the Festival
  February 26, 2020 / Comments Off on A word from the President of the Festival / Uncategorized It all starts in the summer of 2016. When the evening was lit by the beautiful sky beyond the green fields, and the light of the breeze of the DUFLLA source and the Vardar River captivated our senses. Nightingales announces that from today on, here in Rashche, ambassadors of folk art from around the world

  Details
 • International Folklore Festival DUFLLA 2019
  February 25, 2020 / Comments Off on International Folklore Festival DUFLLA 2019 / Uncategorized [pl_row] [pl_col col=12] [pl_text] Ishte java kulturore që në vete gërshetoi këngën e vallen burimore, ritet e zakonet si dhe atmosferën festive në Rashçe dhe më gjërë. Organizimin që bëri SHKA DUFLLA duke filluar nga tradita e synetisë, manifestimin tradicional “Mirë se vini Mërgimtarë” dhe Festivalin Ndërkombëtarë të Folklorit Burimor DUFLLA ngjallën interes të veçant

  Details
Load More Text

Are you ready to be part of our festival?

APPLY NOW Are you an ensemble, folk group or individual artist, you want to be part of the International Folk Festival DUFLLA 2020, it's easy and simple, apply by filling out the online form. After we receive your request, the artistic council decides on the basis of the rules and within 30 days to send you an official invitation.