Month: October 2020

Month: October 2020

International Folklore Festival DUFLLA 2020
October 24, 2020 Uncategorized Admin

Që nga marsi i këtij viti Qeveria e Maqedonisë së Veriut vendosi për kufizime të lëvizjes së lirë dhe më shumë se dy muaj pati gjendje të jashtëzakonshme në vendin tonë. Pas një periudhe të gjatë masat filluan të zbuten por me protokolle të veçantë për sektore të ndryshme.Organizimet e koncerteve, festivaleve dhe evenimenteve të

Details